Inspirujte se více než 47 000 recepty
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
V našich článcích o tradičních českých receptech si připravíme velikonoční pokrm našich babiček - nádivku. Přidáme ještě recept na velikonoční tlačenku. Opět krok za krokem.
Celebrity
28.03.2024
Recept na kynuté veganské preclíky s kmínem, kterou budou skvělou přílohou k polévce či zeleninovému salátu. Ale dobré jsou i jen tak na chuť k vínečku.
Jitka Langeová
28.03.2024
Recept na pikantní špenátový krém s červenou kari pastou a krupicovými knedlíčky se špenátem. Vyzkoušejte polévku, která vás určitě zahřeje a bude se krásně vyjímat na Zelený čtvrtek.
Jarka Petrová
28.03.2024
Na Zelený čtvrtek nesmí chybět jidáše. Pečivo rozlišných tvarů, do těsta lze přidat rozinky a sypat je plátky mandlí. My je před podáváním jen pocukrovali, i tak byly výtečné! Recept je celkem snadný a nenáročný na suroviny.
Michy
28.03.2024
Pučálka se připravuje z naklíčeného hrachu. Zelený hrách je chuťově výraznější, ale ten běžněji dostupný, žlutý, je lépe stravitelný. Staročeský pokrm s kořeny sahajícími do raného středověku, jehož příprava je rychlá, ale rozložena do tří dnů.
admin_janach
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena