Maso v jogurtu

Nejdříve marinujeme den v úžasné majdě, poté pečeme - takový je náš recept!

Hodnocení:
 
4 Běžná cena 45min.
  • Kategorie: Masitá jídla a ryby
  • Kuchyně: Indická, Uživatelské recepty
  • Porce: 4
  • Cena: Běžná cena
  • Typ přípravy: pečení
  • Doba přípravy: 45min.
  • Náročnost: Běžně náročné
  • Energetická hodnota: 2826 kJ

Suroviny:

4 ks vepřového masa   1 ks bílého jogurtu   1 ks cibule   4 stroužky česneku   2 lžíce hořčice plnotučné   2 lžíce kečupu   1 špetka MAGGI Bylinky bazalka a tymián   2 ks bobkového listu   1 lžička sójové omáčky   3 lžíce oleje   1 lžička koření

Doporučené přílohy:

  • Dušená zelenina na másle

Příprava:

Zkuste náš recept, budete nadšeni!

Nejdříve si připravíme marinádu. Do mísy dáme trochu oleje a jogurt a pak začneme přidávat na kostičky nakrájenou cibuli, rozmačkaný česnek, kečup, hořčici, bobkový list, sojovku a indické koření tandori masala.

Nakonec všechno dobře zamícháme a ponoříme maso (vepřové řízky nebo jiné libové maso), které jsme si rozklepali.

Naložené maso necháme den v lednici.

Tuto marinádu je dobré péct na teflonové pánvi, aby se nepřipekla, na pánev můžete dát ještě trochu oleje, ale někdy to není ani nutné.

autor: uživatel

Diskuze

Recepty.centrum.cz má zájem poskytovat prostor jen slušně vedené diskuzi. Publikováním svého příspěvku se zavazujete dodržovat Kodex diskutujících. V případě, že Váš text obsahuje hrubé urážky, vulgarismy, vzbuzuje podezření z porušení zákona nebo jinak odporuje pravidlům, vystavujete se riziku, že Vaše IP adresa bude pro přidávání příspěvků zablokována.

Zobrazuje se posledních 20 vláken. Zobrazit diskuzi.

  • od: Iva  26.6.05 v 20:45

    maso v jogurtu

    Vyzkoušela jsem ....vynikající

    IP: 127.0.0.xxx

Novinky e-mailem

Nemáte e-mail? Založte si jej zdarma »