Inspirujte se více než 47 000 recepty
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Příprava chřestu a jeho tepelná úprava není nijak složitá, záleží však na jeho kvalitě a čerstvosti. Jedině mladý a čerstvý chřest bude také chutný. Chřest je velmi křehký, a tak je třeba určitá dávka opatrnosti při jeho přípravě. Bílý a zelený chřest se v jistém ohledu připravuje odlišně.
Celebrity
25.04.2024
Recept na bagetu plněnou plátkem pečené krkovice s pikantní omáčkou a česnekovým dresinkem. Opečenou krkovičku podáváme v chlebové bagetě s listovým salátem a rajčaty jako sytou chuťovku, ale klidně i místo oběda či večeře.
Jarka Petrová
24.04.2024
Lehké a rychlé jídlo. Pokud si trošku hlídáte kalorie a tuky, je tento recept i pro vás. A pokud nejíte maso, nahraďte tuňáka šmakounem provensálským, mám vyzkoušeno a je to moc dobré .
anicka123
24.04.2024
Recept na tortilly plněné mletým vepřovým masem a fermentovanou zeleninou. Zdravý oběd či večeře s oblíbeným kimchi.
Vaření s láskou
24.04.2024
Salát coleslaw bez zbytečných ingrediencí navíc aneb v jednoduchosti je krása.
forleni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena